HACCP (System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli)
jest to systematyczne podejście prewencyjne do bezpieczeństwa żywności, wykorzystywane w przemyśle spożywczym w celu identyfikacji potencjalnych zagrożeń bezpieczeństwa żywności, ak aby kluczowe działania mogły być podjęte w celu zmniejszenia lub wyeliminowania zagrożeń urzeczywistnienia ryzyka.
ETAP I:
ETAP II
Zatrudniamy fachowy personel, posiadamy profesjonalny sprzęt i atestowane środki. Bogate referencje do wglądu.
Przystąpienie polski do unii europejskiej nakłada na wszystkie firmy zajmujące się produkcją i dystrybucją żywności obowiązek wdrożenia i stosowania zasad systemu haccp.
Zakład Specjalistyczny Usługi DDD
NIP: 9510041149
ul. Przedpole, 02-421 Warszawa
tel./fax (0-22) 868 62 93 | E-mail: info@dddserwis.pl
Wykonanie: AGINUS Marketing internetowy